Politica de confidențialitate a website-ului Datix Med Clinic

Bine ați venit, aceasta este Politica de confidențialitate a Companiei DATIX MED CLINIC -"Confidențialitatea dvs. este întotdeauna prima noastră prioritate ".

DATIX MED CLINIC  pune la dispozitia dvs. servicii stomatologice complete, complexe și durabile astfel încât zambetul să devină accesoriul tau permanent.

DATIX MED CLINIC  respectă confidențialitatea tuturor celor care utilizează aplicațiile, site-urile noastre și toate serviciile conexe pe care vi le furnizam ("Servicii").

Politica de confidențialitate explică modul în care colectăm, procesăm și stocăm orice date personale care vă aparțin, ceea ce înseamnă informații despre dvs. care sunt identificabile personal, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail.

Colectarea de informații:

Obiectivul nostru principal în colectarea informațiilor despre contul dvs. este de a îmbunătăți serviciile noastre și de a vă oferi interfețe eficiente. Pentru a vă administra contul de  utilizator al serviciilor noastre, urmărim traficul pe pagina noastră și vă permitem să navigați cu ușurință și să vă bucurați de serviciile noastre.

Atunci când utilizați serviciile web DATIX MED CLINIC,  luăm măsuri administrative și tehnice pentru a vă proteja informațiile de confidențialitate pe care le folosim împotriva oricăror utilizări neadecvate, acces neautorizat, divulgarea sau modificarea contului dvs.

Putem colecta informații cu privire la utilizarea de către dvs. a software-ului, aplicațiilor și/sau serviciilor noastre, inclusiv informații despre durata utilizării, caracteristicile pe care le utilizați și interacțiunile cu alți utilizatori ai software-ului, aplicațiilor și/sau serviciilor.

Există două tipuri de informații pe care le putem colecta prin utilizarea site-urilor Web și a aplicațiilor noastre:

1 "Informații personale", care este tipul de informații care vă identifică în mod specific și/sau pot fi utilizate singure pentru a vă contacta online sau offline, cum ar fi numele dvs. complet, adresa de e-mail și, în unele cazuri, numele de utilizator (Blog, Pagina de Facebook);

2 "Informații non-personale", care reprezintă informații care nu vă identifică și nu pot fi folosite pentru a vă contacta personal, inclusiv informații geolocație precise (de ex. orașul) precum și informații despre computerul și dispozitivul dvs. mobil, date anonime legate de computer și / sau dispozitiv, cum ar fi acțiunile pe care le faceți în interiorul și în afara site-urilor/aplicațiilor, browserul pe care îl utilizați, data și ora utilizarea site-urilor/aplicațiilor.

Dacă alegeți să ne trimiteți informațiile dvs. personale din orice alt motiv, în orice altă formă, vom colecta astfel de informații personale și le vom folosi în scopurile pentru care le-ați trimis.

Nu vom colecta informații personale de la dvs. pur și simplu vizitând site-ul nostru; le vom colecta numai dacă alegeți să le trimiteți. Cu toate acestea, colectăm informații non-personale, cum ar fi ID-urile dispozitivelor, adresele IP și alte identificatoare persistente, precum și datele de utilizare ori de câte ori utilizați site-ul Web/Aplicații. Astfel de informații non-personale nu sunt combinate cu informații personale.

Utilizarea și dezvăluirea informațiilor:

În tot timpul cât rămâneți utilizatorul nostru, aveți autoritatea deplină de a ne cere să renunțăm sau să continuăm să folosim serviciile noastre în baza informațiilor furnizate de dvs.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă oferi orice servicii sau funcționalități pe care le-ați solicitat; pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ați făcut prin intermediul funcțiilor noastre de servicii pentru clienți, pentru a vă trimite buletine de știri, promoții sau materiale de marketing. Vă oferim deasemenea, oportunitatea de a renunța la primirea unor astfel de materiale în viitor. De asemenea, puteți să renunțați la primirea acestor materiale în orice moment, în conformitate cu instrucțiunile furnizate în această politică de confidențialitate. Poate fi necesar ca informațiile să fie divulgate altor organizații în cursul furnizării de servicii sau pentru desfășurarea afacerii noastre. Aceste alte organizații pot include și alte părți implicate în furnizarea de servicii pentru dvs., partenerii noștri de afaceri implicați în software-ul, aplicațiile și/sau serviciile pe care vi le furnizăm și alte organizații care ne furnizează servicii, cum ar fi serviciul de găzduire. Ne adresăm tuturor acestor organizații să păstreze confidențialitatea informațiilor care le sunt dezvăluite și să nu utilizeze informațiile dvs. în alte scopuri decât furnizarea serviciilor în numele nostru, sau pentru noi.

Putem furniza informații agregate sau anonime terților în scopul dezvoltării și furnizării de publicitate vizată. Nu vom împărtăși informațiile dvs. personale unor astfel de terțe părți fără consimțământul dvs.

Putem folosi informațiile deținute în legătură cu dvs. pentru a verifica respectarea oricăror termeni și condiții care se pot aplica utilizării software-ului, aplicațiilor și/sau serviciilor noastre.

Există câteva utilizări suplimentare de informații și dezvăluiri care sunt după cum urmează:

  • Dacă alegeți să utilizați orice forum public, secțiune de comentare sau funcție de chat, putem colecta orice informații personale pe care le puteți dezvălui prin intermediul acestor mijloace.
  • Dacă alegeți să ne trimiteți informațiile dvs. personale din orice alt motiv, sau în orice altă formă, vom colecta astfel de informații personale și le vom folosi în scopurile pentru care ni le-ati trimis.
  • Dacă alegeți să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă putem colecta adresa de e-mail atunci când contactați grupul nostru de clienți și putem să folosim această adresă de e-mail pentru a vă informa despre știrile și promoțiile companiei. Dacă nu mai doriți să primiți anumite notificări prin e-mail, puteți să vă dezactivați în orice moment, urmând link-ul de dezabonare situat în partea de jos a fiecărei comunicări sau prin trimiterea unui e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Dacă alegeți să vă conectați la unul dintre site-urile noastre : https://datixmed.ro, https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/DATIX-MED-Clinic-464116683756207/ printr-o rețea socială terță parte, cum ar fi Facebook sau orice altă rețea socială terță parte, este posibil să colectăm informații personale din profilul dvs. pe un astfel de site terț. Ne referim la informații precum numele, numele de utilizator, fotografia și alte informații oferite de rețeaua socială terță parte.

Notă: Reprezentați și garantați că toate informațiile personale pe care ni le furnizați sunt adevărate și corecte și se referă la dvs. și nu la nici o altă persoană.

Servicii și utilizări terțe părți:

Orice informații personale transmise online, inclusiv prin software și/sau servicii, pot fi prelucrate de o terță parte. Prin trimiterea de informații personale online sau prin intermediul software-ului și/sau al serviciilor, sunteți de acord să dezvăluiți aceste informații unei terțe părți, care poate fi localizată în străinătate, cu scopul exclusiv de a procesa informațiile transmise.

Vă oferim un exemplu de servicii de analiză și servicii de publicitate terțe părți. Consultați linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre Politica de confidențialitate a unui furnizor de servicii din partea terților.

Pentru o experiență mai bună a utilizatorilor, putem obține următoarele informații:

  • Informații demografice, cum ar fi locația, preferințele și interesele, în scopuri de marketing și informațiile dvs. publice dacă în aplicație sunt utilizate medii sociale.

 Scopul informațiilor pe care le colectăm:

Solicităm aceste informații pentru a înțelege nevoile dvs. și pentru a vă oferi un serviciu mai bun și, în special, pentru următoarele motive:

  • Menținerea evidenței interne.
  • Putem folosi informațiile pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre.

 Transferul de informații în străinătate:

Sunteți de acord în mod expres că putem transfera și stoca informațiile dvs. pe servere și echipamente situate pe orice teritoriu, inclusiv, fără limitare, Australia și Statele Unite ale Americii etc.

Modificări de politică:

DATIX MED CLINIC își poate actualiza politica de confidențialitate din când în când. Prin urmare, orice informație furnizată de dvs. va fi supusă politicii de confidențialitate în vigoare în momentul în care aceste informații sunt colectate de la clienți. Când vom schimba Politica noastră într-o manieră substanțială, vă vom  notifica despre modificările din Politica de confidențialitate prin trimiterea unui e-mail informându-vă asupra schimbărilor. Vom furniza Politica de confidențialitate actualizată pe site-ul nostru, care va fi accesibilă tuturor utilizatorilor.

Securitate:

Ne angajăm să vă asigurați că informațiile dvs. sunt sigure. Pentru a preveni orice utilizare, furt, pierdere, modificare, distrugere, acces neautorizat sau divulgare, am introdus proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm online. Cu toate acestea, rețineți că nici o transmitere a datelor pe internet sau în orice rețea fără fir nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură. Acum alegerea este desigu a dvs., dacă doriți să ne furnizați informații personale sau nu.

DATIX MED CLINIC ia măsuri pentru a vă proteja informațiile de accesul neautorizat sau împotriva pierderii, utilizării incorecte sau modificării de către terțe părți. Deși facem eforturi de bună credință pentru a stoca informațiile colectate de acest Serviciu într-un mediu de operare securizat, care nu este disponibil publicului, nu putem garanta securitatea absolută a acestor informații în timpul transmiterii, sau stocării în sistemele noastre. În plus, în timp ce încercăm să asigurăm integritatea și securitatea rețelelor și a sistemelor noastre, nu putem garanta că măsurile noastre de securitate vor împiedica accesul ilegal al "hackerilor" unor terțe părți la aceste informații. Nu garantăm că informațiile dvs. vor fi protejate împotriva pierderii, utilizării greșite, sau modificării de către terțe părți.

Nu colectăm și nu folosim cu bună știință niciun fel de informații personale de la copii sub vârsta de 16 ani. Când utilizatorii sunt identificați ca fiind sub 16 ani, îi vom împiedica pe acești utilizatori să furnizeze informații personale, sau să ne asigure consimțământul parental înainte de colectarea informațiilor personale. Dacă sunteți părinte al unui copil cu vârsta sub 16 ani și considerați că copilul dvs. ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să ne contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și vom șterge informațiile din sistemul nostru.

Datele colectate vor fi anonime și nu vor fi legate de orice alte informații personale. În plus, aceste date vor fi utilizate exclusiv pentru scopuri interne, cum ar fi personalizarea conținutului, securitatea și publicitatea contextuală (nu comportamentală).

Rețele de publicitate:

 

Putem afișa publicitate în cadrul Serviciului nostru. Agenții de publicitate pot colecta și utiliza informații despre dvs., cum ar fi activitatea dvs. de sesiune de servicii, identificatorul dispozitivului, adresa MAC, IMEI, informații despre geo-locație și adresa IP. Aceștia pot utiliza aceste informații pentru a vă oferi reclame de interes.

Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri, iar această declarație de confidențialitate nu guvernează astfel de site-uri. Trebuie să fiți precauți și să examinați declarația de confidențialitate aplicabilă site-ului în cauză.

Reținerea și controlul datelor dvs. personale:

 

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția cazului în care avem permisiunea dumneavoastră, sau dacă legea ne cere să facem acest lucru. Vom păstra informațiile dvs. atâta timp cât contul dvs. este activ sau este necesar pentru a vă oferi servicii. Dacă doriți să vă anulați contul sau să solicitați să nu mai folosim informațiile dvs. pentru a vă oferi servicii, contactați-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vom păstra și vom utiliza informațiile dvs. necesare pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a rezolva disputele și pentru a ne pune în aplicare acordurile.

Acord cu DATIX MED CLINC conform Politicii de confidențialitate:

Prin accesarea și/sau utilizarea oricăreia dintre serviciile sau produsele DATIX MED CLINIC, înseamnă că ați înțeles acordul cu această Politică de confidențialitate și cu Termenii și condițiile noastre de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu politicile noastre, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați niciunul dintre produsele, serviciile sau subiectele conexe ale DATIX MED CLINIC. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la implementarea ei, sau doriți să revizuiți, să modificați sau să eliminați informațiile pe care ni le-ați furnizat, sau pentru întrebări sau reclamații, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă rugăm să menționați subiectul politicii de confidențialitate pentru un răspuns specific pe această temă.