Continuam sa primim feeback-uri pozitive din partea pacientilor care ne-au pasit pragul, fapt care ne incurajeaza sa ne urmam, in continuare, pasiunea dedicata stomatologiei.

Zilnic avem grija ca pacientii nostri sa plece multumiti de rezultatele obtinute la finalul planului de tratament dedicat pentru ca am inteles cat de importanta este starea de bine, exprimata de cele mai multe ori prin zambet. Pe langa functionalitatea dentitiei, ne preocupa si estetica dentara insa.. intrebarea primita frecvent din partea voastra suna in felul urmator:

Care este segmentul care inglobeaza aceasta estetica despre care se tot vorbeste?

Pentru noi, estetica inseamna armonizarea tuturor trasaturilor. De la culoarea dintilor, la curbele zambetului, trasaturile fetei, varsta pacientului si, nu in ultimul rand, linia gingiei.

Citește mai mult:Gingia contureaza frumusetea danturii tale!

Originea cuvantului  „endodontie”  s-ar afla prin lexicul limbii latine reprezentand  „interiorul dintelui” iar, in prezent, endodontia a devenit o specializare  a medicinei dentare care previne si trateaza afectiunile pulpei dintelui afectat. Un tratament de canal (tratament endodontic)  corect efectuat de catre medicul stomatolog poate insemna salvarea dintelui natural, lucru pe care medicii clinicii noastre il pun pe lista prioritatilor.

Citește mai mult:Noua ne plac dintii naturali. Si voua?

 

 

Bruxismul

 

·         Ce este bruxismul?

Bruxismul este termenul tehnic folosit pentru a descrie scrasnitul dintilor. Aceasta reactie involuntara are ca si consecinte degradarea danturii si abrazarea acesteia.

De regula, bruxismul provoaca dureri de cap, migrene, senzatia de inclestare a maxilarului precum si oboseala musculara.

Majoritatea pacientilor care sufera de aceasta afectiune nu sunt constienti de existenta acesteia, dat fiind faptul ca aceasta se manifesta adesea noaptea.

De obicei, aceasta boala este diagnosticata foarte tarziu deoarece cei care sufera de bruxism nu realizeaza ca prezinta simptomele afectiunii. De asemenea, multe persoane cred, in mod eronat, ca dintii trebuie sa se atinga tot timpul. Statistic vorbind, una din patru persoane sufera de bruxism, afectiune care poate fi tratata de stomatologii nostri.

Citește mai mult:Bruxismul

Pentru ca meriti! Frumusetea inseamna fericire. Baza machiajului perfect al frumusetii este zambetul. Zilnic ne confruntam cu probleme carora trebuie sa le facem fata iar un zambet poate scoate la suprafata adevarate solutii. Toate mesajele promovate in jurul nostru, direct sau indirect, fac trimitere la cei din jurul nostru. Suntem incurajati sa facem totul pentru ceilalti. 

Citește mai mult:Povestea motto-ului „Zambeste pentru tine!"